06 – 126 976 76 info@triplefit.nu

IK ga de uitdaging aan, om JOU te helpen je gezondheid te verbeteren!

Wie ben ik

Sporten is altijd al een grote hobby van mij geweest en gym was altijd het leukste vak op school. Waar het begon met zwemmen en paardrijden, werd ik al snel geprikkeld door de turnsport. Na jaren zelf te hebben geturnd, heb ik daarna nog jaren les gegeven aan de wedstrijdgroep.

In 2007 ben ik afgestudeerd op de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) en langzaam aan in aanraking gekomen met Tinca Tinca Boxing Gym waar ik 2-4 maal per week les geef of zelf train. Na jaren ervaring opgedaan te hebben met les geven, geef ik daar ondertussen mijn eigen lessen, namelijk Pump-Fit en Power Circuit Workout en val ik af en toe in.

Sporten is altijd mijn grote passie geweest. Het is voor mij een uitdaging om mensen in beweging te brengen/ te houden, zodat zij op een prettige manier aan hun algehele gezondheid kunnen werken en mee kunnen profiteren van alle goede effecten die bewegen met zich mee brengt.

Daarnaast vind ik mijn gezondheid erg belangrijk, waardoor ik mij ben gaan richten op gezonde voeding. Naast het feit dat ik mezelf veel in het onderwerp verdiep, heb ik hiervoor ook de cursus Sportvoedingsadviseur gevolgd en inmiddels ook de cursus overgewicht bij kinderen. Hierdoor kan ik mensen helpen bij het maken van de juiste keuzes en geef ik consulten voor voedingsadviezen.

Ten slotte heb ik de opleiding Sportmassage, Manuele lymfedrainage en Cupping gedaan. Ook heb ik recent de opleiding Dry Needling afgerond. Naast regelmatig bewegen en een gezond voedingspatroon, maakt een (ontspannende) massage of Dry Needling bij klachten, het plaatje compleet. Door goed te luisteren naar je lichaam en het juiste onderhoud eraan te geven, brengt dit u weer terug in balans.

Verzorg uw gezondheid!